Enkelverstuikingen van A tot Z

Registreer je gegevens en ontvang direct je link om het webinar te bekijken.


Deelname aan dit webinar kost € 19,50. Na aanmelding wordt het betaalproces automatisch gestart. 

​​​​​​​Ben je NGS-lid, schijf je dan in via het NGS-portaal om de kortingscode te ontvangen en na afloop het licentiepunt. 


Aanmelding bevestigen

Over dit webinar

We zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor een boeiend webinar over een van de meest voorkomende blessures in de sportwereld: enkelverstuiking. 

Tijdens dit webinar, onder leiding van fysiotherapeut Niels Sluijter, zullen we dieper ingaan op de volgende onderwerpen:
  • Wat zijn enkelverstuikingen en hoe worden ze gediagnosticeerd?
  • De verschillende gradaties van enkelverstuikingen.
  • Conservatieve benaderingen versus chirurgische ingrepen.
  • Hoe te handelen als sportmasseur? 
  • Hoe kan een sportmasseur bijdragen aan het herstelproces?
  • Hoe sporters te helpen om toekomstige enkelverstuikingen te voorkomen.
Spreker informatie:
​​​​​​​

Mijn naam is Niels Sluijter en ik kom uit Hilversum. Ik ben afgestudeerd aan Hogeschool Fysiotherapie THIM in januari 2019. Mijn laatste stage heb ik mogen doen bij de locatie van J&C sportrevalidatie te Amstelveen. Na deze leerzame en succesvolle periode ben ik inmiddels collega geworden. Naast dat het bewegingsapparaat van de mens mijn interesse wekt, vind ik de uitdaging aangaan om iedere patiënt te inspireren en naar de “next level” te helpen, het mooiste van het vak fysiotherapie.

Naast mijn werk als fysiotherapeut, ben ik op regelmatig op het voetbalveld te vinden. Niet alleen als fysiotherapeut, maar ook als liefhebber. Vanaf de eerste stappen op het voetbalveld tot verleden jaar heb ik bij Victoria gespeeld in Hilversum. Op dit moment ben ik actief bij RKAVIC/ Wooter Academy in Amstelveen. Hier ben ik de fysiotherapeut op dinsdag, donderdag en zaterdag, maar ook speler van het eerste elftal.

Ik ben dinsdag tot en met vrijdag in Amstelveen te vinden bij J&C locatie HealthCity Premium. Ik behandel geen klachten, maar mensen met klachten. Als fysiotherapeut heb ik het voorrecht om mensen te mogen helpen en handvaten aan te bieden om het beste uit zichzelf te halen en/of te herstellen.
​​​​​​​​​​​​
NGS-licentiepunt: 1

Ga je dit Webinar bekijken? Deel het met je netwerk!