De achillespees: van A tot Z

Registreer je gegevens en ontvang direct je link om het webinar te bekijken.


Deelname aan dit webinar kost € 19,50. Na aanmelding wordt het betaalproces automatisch gestart. 

​​​​​​​Ben je NGS-lid, schijf je dan in via het NGS-portaal om de kortingscode te ontvangen en na afloop het licentiepunt. 


Aanmelding bevestigen

Over dit webinar

De achillespees, de grootste en sterkste pees in het menselijk lichaam, speelt een cruciale rol in onze dagelijkse en sportieve activiteiten. Van wandelen en rennen tot springen, de achillespees absorbeert en levert grote krachten. Echter, deze enorme belasting maakt de pees ook vatbaar voor blessures.
Achillespeesblessures zijn niet alleen pijnlijk en invaliderend, maar kunnen ook een langdurige impact hebben op de mobiliteit en kwaliteit van leven van een persoon. Deze blessures variëren van milde ontstekingen tot ernstige rupturen en vereisen een zorgvuldige aanpak voor effectieve behandeling en herstel.
Vroege detectie en passende interventies kunnen het herstelproces aanzienlijk versnellen en de kans op verdere schade verminderen.
​​​​​​​
In dit webinar zullen we dieper ingaan op:
  • Anatomie en functie van de achillespees
  • Oorzaken en symptomen van achillespeesblessures
  • Behandelingsstrategieën
  • Rol van sportmasseurs en verzorgers in
    - preventie en eerste hulp het herstelproces.
    - het herstelproces.
Spreker informatie:
​​​​​​​

Mijn naam is Niels Sluijter en ik kom uit Hilversum. Ik ben afgestudeerd aan Hogeschool Fysiotherapie THIM in januari 2019. Mijn laatste stage heb ik mogen doen bij de locatie van J&C sportrevalidatie te Amstelveen. Na deze leerzame en succesvolle periode ben ik inmiddels collega geworden. Naast dat het bewegingsapparaat van de mens mijn interesse wekt, vind ik de uitdaging aangaan om iedere patiënt te inspireren en naar de “next level” te helpen, het mooiste van het vak fysiotherapie.

Naast mijn werk als fysiotherapeut, ben ik op regelmatig op het voetbalveld te vinden. Niet alleen als fysiotherapeut, maar ook als liefhebber. Vanaf de eerste stappen op het voetbalveld tot verleden jaar heb ik bij Victoria gespeeld in Hilversum. Op dit moment ben ik actief bij RKAVIC/ Wooter Academy in Amstelveen. Hier ben ik de fysiotherapeut op dinsdag, donderdag en zaterdag, maar ook speler van het eerste elftal.

Ik ben dinsdag tot en met vrijdag in Amstelveen te vinden bij J&C locatie HealthCity Premium. Ik behandel geen klachten, maar mensen met klachten. Als fysiotherapeut heb ik het voorrecht om mensen te mogen helpen en handvaten aan te bieden om het beste uit zichzelf te halen en/of te herstellen.
​​​​​​​​​​​​
NGS-licentiepunt: 1

Ga je dit Webinar bekijken? Deel het met je netwerk!